Το Παγοποιείο Πανταζή

ξεκίνησε την ιστορία του το 1996 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο παραγωγής και διάθεσης πάγου.

Χάρη στην εμπειρία αλλά και στην αξιοπιστία με την οποία έχει σταθεί πλάι στους συνεργάτες του έχει διευρύνει σημαντικά τον κύκλο εργασιών του με συνέπεια στην προμήθεια πάγου πολλών επιχειρήσεων σε όλη την Ήπειρο αλλά και σε γειτονικές περιοχές εκτός Ηπείρου.

Ο πάγος μας παράγεται αποκλειστικά από νερό του δικτύου της ΔΕΥΑΙ, το οποίο  επεξεργάζεται από ειδικά φίλτρα και λάμπες UV, ώστε να απαλλάσσεται πλήρως από μικρόβια και σωματίδια.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται μικροβιολογικοί έλεγχοι σε όλα τα είδη πάγου και τα αποτελέσματα βρίσκονται πάντα στη διάθεσή των πελατών μας.

Οι εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις μας σε συνδυασμό με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και η εφαρμογή συστήματος διασφάλισης προϊόντος ISO 22000:2018 μας κάνουν αξιόπιστους και μας διασφαλίζουν την ποιότητα στα προϊόντα μας.

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα της αγοράς το Παγοποιείο Πανταζή παράγει εδώ και 26 χρόνια πάγο άριστης ποιότητας.

Εγκαταστάσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για την διασφάλιση της απαιτούμενης υγιεινής.

Τελευταίας τεχνολογίας μηχανές παραγωγής και συσκευασίας πάγου.

Συνεχής συντήρηση και διαρκής βελτίωση του εξοπλισμού μας για την παραγωγή πάγου υψηλής ποιότητας.

Οι άνθρωποι

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι καταρτισμένο με την κατάλληλη τεχνογνωσία γύρω από την παραγωγή πάγου.

Το προσωπικό μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ώστε να μπορεί να εργαστεί σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης το προσωπικό μας συνεχίζει να εκπαιδεύεται διαρκώς από εμάς για την επίτευξη της βέλτιστης ποιότητας και υγιεινής.

Συνεργασία με την Seraclean

Το Παγοποιείο Πανταζής βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με την εταιρεία Seraclean.

Η εταιρεία Seraclean έχει αναπτύξει μια πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού και απολύμανσης με την οποία εγγυάται ολοκληρωτική απολύμανση διασφαλίζοντας έτσι την υγεία του τελικού καταναλωτή.

Η μέθοδος απολύμανσης της Seraclean αποτελεί ευρωπαϊκή πατέντα (αριθμός 1007988/2013).

Πάγος καθαρός απαλλαγμένος από βακτήρια, ιούς, μύκητες αλλά και από άλατα και ρύπους που ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Στο χώρο μας επίσης γίνονται απεντομώσεις και απολυμάνσεις από πιστοποιημένο συνεργάτη μας.

seraclean logo